Grote beurt

Een grote onderhoudsbeurt


Met de ‘Grote Beurt’ van Vakgarage bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt. De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij Vakgarage altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!


Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Vakgarage komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Vakgarage_onderhoud.jpg

Maak een afspraak voor een grote beurt

bij Vakgarage Van Buuren